Onze testen

Phishingemail.nl test of uw organisatie bestand is tegen kwaadaardige phishing e-mails en social hacking.

Door middel van verschillende methoden proberen wij kwetsbaarheden te zoeken in uw onderneming die gericht is op uw medewerkers.

Onze testen verschillen in alles ten opzichte van andere en soortgelijke projecten - Wij stellen u hiermee in staat om uw onderneming alert te maken op nieuwe bedreigingen.

Met een slimme phishing test en doordachte social engineering brengen wij de zwakke plekken in kaart.

Phishing email

Bij phishing proberen criminelen u door e-mails naar een gevaarlijke website te lokken. Daar stelen ze uw inloggegevens of andere digitale middelen.

Het is daarom belangrijk dat u en uw organisatie zich bewust is van de phishing emails. Door middel van voorlichting te geven aan uw medewerkers kunt u voorkomen dat verkeerde emails worden geopend. Desondanks is het vaak moeilijk om een phishing e-mail te onderscheiden van een echte e-mail. Wij proberen door middel van namaak phishing e-mails uw medewerkers bewust te maken van deze gevaren. Door op frequente basis phishing testen uit te voeren zorgt u ervoor dat uw medewerkers waakzaam blijven.

Social Hacking

Steeds vaker dringen criminele hackers het netwerk van bedrijven binnen dankzij zwakke plekken bij de medewerkers zelf. Dit fenomeen wordt social hacking genoemd.

Social Hacking is een vorm van cybercriminaliteit waarmee een groep criminelen of hackers probeert om gegevens in handen te krijgen. Vaak gebeurt dit door de zwakheid van zijn of haar slachtoffer. Nieuwsgierigheid, vertrouwen en hebzucht spelen hierbij een rol. Wij proberen door middel van namaak phishing e-mails uw medewerkers bewust te maken van deze gevaren. Door op frequente basis social testen uit te voeren zorgt u ervoor dat uw medewerkers waakzaam blijven.

BadUSB

Een BadUSB is een usb-stick waarbij de firmware zo is aangepast dat systemen ermee kunnen worden aangevallen. Op deze manier is het bijvoorbeeld mogelijk om computers te infecteren met gevaarlijke software.

Wat gebeurt er als een van uw medewerkers een usb stick vindt in de kantine? Ook hier wordt gedeeltelijk gebruik gemaakt van social hacking, want veel mensen zullen zich afvragen wat er op die usb stick staat wat uiteindelijk resulteert in het bekijken van de inhoud ervan. Wij proberen door middel van BadUSB sticks (die niet kwaadaardig zijn maar wel een spoor achterlaten) uw medewerkers bewust te maken van deze gevaren. Door op frequente basis social testen uit te voeren zorgt u ervoor dat uw medewerkers waakzaam blijven.

Whatsapp fraude

Whatsapp fraude is een vorm van cybercriminaliteit waarmee een groep criminelen of hackers probeert om gegevens in handen te krijgen.

Bij WhatsApp-fraude leggen criminelen contact per telefoon. Soms gebruiken ze ook foto’s van bekenden. Met een bijgeleverde link probeert de aanvaller het slachtoffer naar een phishing site te lokken.

Ervaringen

Doe de phishing testPhishingemail.nl  Wij leveren naar verwachting. Neem contact op